DE NOBIS

Shenyang Gongda teškog otkum proizvodnju Co., Ltd., poznati i visoko prepoznati proizvođač i pruživač visokih kvalifika metalnih kasta, osnovan 2003. godine, specijalizova u proizvodnju, Makinicanje i R&D nose otporne kaste, casting alovnog čeličnog i Cu i Al alloy casting za rudarstvo, miliranja, Rretnje Zemlja, građevine materijale, Power stanice i druge ključne industrije, sa godišnjom kapaciteti proizvodnje oko 10.000 tona. Proizvoci se uglavnom fokusira se na visokom kromijom bijelom željeznicama, nikela teško kaste, visoke manganske čelične casting, Viskog trčanjača, razne ocjene bakra i aluminiuma, grem željezne kaste i ductile željeza, I teško casting do jednog komada od 10 tona za čelične casting i 20 tona za željezničke kaste mogu proizvodi, Kompanija također proizvodi MPS, RP uglja pulverizers i LM, MPF, Vertikalne mline MLS i njihove rezervne dijelove, kao što su zamljenje guva, zamljenje segmente stola, linija plate/linera, Smecanje prstena, i poduzeći proizvodnju OEM i mašinu CNC, kao i skupštinu proizvođa razne materijale. Operacija kompanije pokriva područje od 20.000 kvadratnih metara sa kasti čeličnom radnom, željezničkom radnom, čišćenja/grazanja i toplo riječi, Dva mašina radnivnica i drvenog obrazovanja snima. Postoji više od 100 zaposlenika, uključujući 5 profesora i starije inženjera, 15 inžinjera i starijih tehnika. Imamo sistem upravljanja ERP a i gradi ISO 9001. Standardizovani operativne procedure osiguraju pouzdane proizvode i usluge. Nedavno, bilo je veliki proširenje kapaciteta. Nova grana kompanija, Shenyang Gongda Heavy Industry Co., Ltd., nalazi se u Ekonomiknom Zonu Liaozhong Jinhai, Shenyang, pokrivajući područje od 33.300 kvadratnih metara, pod izgradnjem. To će se postaviti u operaciju 2020. za proizvodnju ne-ferrousnih alokanja, sa godišnjom kapacitetom proizvodnje oko 10.000 tona. Shenyang Gongda ima iskustvo i dužnost u ovoj industriji. To je hljna da služi i domaćih i inostralnih poduzeća i spremna da odgovori na ispitivanje. NAša MANE CUSTOMEMER Kine: Shenyang Teškog maširerija Co., Ltd., Shanxi New Oriental Co., Ltd., Changchun generala Power Equipment Co., Ltd., Taiwan Lejing Co., Ltd., Dalian Meishitong Co., Ltd. (Taiwana vlasništvo), izoze: IHI Co., Ltd., Mitsubishi Teški industrije, Castel, Hofmann, I neki kompanije u Rusiji, itd.

magis

PERITUS NUNTIA

Ovaj je razlog za runju odrestane ploča krstaraca

Područja ploča oksidirana je lako oksidirana, i interfejs je oksidirana kako bi smanjio snagu vezanja interfejs. I za krstarnik nosi ploče koja ima veće zahtjeve na Quality ploča, tokom procesa zagrijanja.

2022-06-24 magis

Crusher eccentričkog metoda popravljanja busha

Zvećeni dnevniki su polirani: na premiju osiguranja dizajnirane odgovarajuće, minimalna količina mašina se koristi za procesanju

2022-08-09 magis

Svrhu i korist od segmenta grinding stola

Segment grijanja stola se koristi za proizvodnju i popravku mjera alata, smeđanja radnih dija, proizvodnja visokog presizcije mehaničkih dijelova i procesa optičkih instrumenta.

2022-06-28 magis

Karakteristike Crusher Eccentrica Bushingsa

Viska temperatura i pritisak proizvedena tokom visokog brze operacije će uzrokovati nosi na eksentrskoj fuzu i snimanju. Pa da je materijalna izbor eccentricna buska mora biti izuzetno strikta

2022-08-11 magis

Proces o segmentu grinding stola

Proces je široko koristi u industriji za svoju sposobnost da proizvodi visokokvalide i visokog precizcije. Postavljanja dobar radno je više umjetničke vještine od tehnološki postignuća.

2022-06-30 magis

Naša kompanija je napravio nove dostupe u razvoju tržištu i proizvodnju materijalnih područja otporena naveća

2005. i početka 2006. godine, naša kompanije je napravila nove prostitute u razvoju tržišta i proizvodnju materijala otporanja nedjelova. 2005. godine, kompanija je proizvela više od 2.600 tona odrestannih materijala (Nihard serija, visoke hromij serije), među kojima određeni dijelove, Smecanje snime i smevaćeg cementa vertikalne mline i uglja mlili (medinu brzinu mlina) pokrivaju sve dijelove zemlje. Odrestane proizvode se izvozno u Japan, Australiji i drugim zemljama i regionima. Njezina glavni indikatori izvedbe (težnost HRC64 ±2) i život usluga dostigali su standard vanjskih uvezovanih odrestannih dijelova nose, i njegova cijena je daleko manja od uvezovane rezervne dijelove. Dođu sa boljim ekonomskim koristima.

2018-10-18 magis

Tako poboljšati život usluga segmenta za mjenu cementa

Srvaćeg segmenta za cement mli nije široko prihvaćena od početka. U ranih dana, smegaja segmenta za cementnu mliju i smeg liniera diska imala ozbiljne probleme nose.

2022-07-04 magis

Kako poboljšati učinkovitost proizvodnje segmenta Grinding Roller za Cement Mill.

Vjerujem da svi industrije koji koriste vertikalne mlina moraju biti veoma poznati sa Grinding Roller segmentom za Cement Mill. Graving Roller Segment za Cement Mill je glavni dio različitih vertikalnih mlina koja se često koristi za grinu materijale,

2022-07-06 magis

magis