О компанији

Ova je Uredba u cijelosti obvezujuća i izravno se primjenjuje u svim državama članicama. Ltd., istaknuti i visoko priznati proizvođač i dobavljač visokokvalitetnih metalnih lijeva, osnovan 2003., specijaliziran za proizvodnju, obrađivanje i istraživanje i razvoj lijeva otpornih za trošenje, lijeva od legiranih čelika i slijeva Cu & Al lijeva za rudarenje, mlinjenje, Rukovanje zemljama, građevinskim materijalima, Elektrane, i druge ključne industrije, s godišnjim proizvodnim kapacitetom od oko 10.000 tona. Proizvodi se uglavnom fokusiraju na visoko krom bijeli lijeva od željeza, niklja tvrdi lijeva, lijeva od mangana, lijeva od visokog legiranog čelika, različite vrste lijeva bakra i aluminijske legure, sivi lijeva od željeza i duktilni lijevani lijevani željeza, I mogu se proizvesti teški lijevaci do jednog komada od 10 tona za čelične lijeva i 20 tona za željeza lijeva, Tvrtka također proizvodi MPS, RP pulverizatore ugljena i LM, MPF, MLS vertikalne mline Pločice za oblaganje/podnoživanje, Brušenje prstena, i poduzima OEM proizvodnju i CNC obradu, kao i montažu lijevanja proizvoda iz različitih materijala. Poslovanje kompanije pokriva površinu od 20.000 četvornih metara sa radionicom od lijevanog željeza, radionica za čišćenje i grijanje i toplinsko obradu, Dvije radionice za obradu i drvenu radionicu. Postoji više od 100 zaposlenih, uključujući 5 profesora i viši inženjera, 15 inženjera i visokih tehničara. Imamo ERP sustav upravljanja i mi smo ISO 9001 certificirani. Standardizirani operativni postupci osiguravaju pouzdane proizvode i usluge. Nedavno je došlo do velikog širenja kapaciteta. Nova podružnica, Shenyang Gongda Heavy Industry Co., Ltd., smješten u Liaozhong Jinhai ekonomskoj zoni, Shenyang, pokriva površinu od 33,300 četvornih metara, je u izgradnji. Uredbe (EZ) br. Shenyang Gongda ima iskustvo i dugovječnost u ovoj industriji. Spremna je služiti domaćim i prekomorskim poduzećima i spremna je da odgovori na istrage. Naši glavni klijenti Kina: Shenyang Heavy Machinery Co., Ltd., U skladu s člankom 4. stavkom 1. Ltd., Članak 1. Ltd., Tajvan Lejing Co, Ltd., Dalian Meishitong Co., Ltd. (u vlasništvu Taiwan), inozemstvo: IHI Co., Ltd., Mitsubishi Heavy Industries, Castel, Hofmann, I neke kompanije u Rusiji. itd.

Погледај још

и вести

Koji je razlog zahrđe ploča otpornog na trošenje drobitelja

Površina pločice za drobljenje se lako oksidira, i sučelje je oksidiziran kako bi se smanjila jačina vezivanja sučelja. A za drobitelj obrađena ploča koja ima veće zahtjeve o kvaliteti ploča, tijekom postupka grijanja.


Ekscentrična metoda popravka smještaja

Istrošeni časopisi su polirani: u predmetu osiguravanja dizajnirane grubosti površine, minimalna količina obrade koristi se za preradu


Svrha i prednosti mljevenja stolni segmenta

Za proizvodnju i popravku mjernih alata, brušenje radnih komada, proizvodnju visokopreciznih mehaničkih dijelova i obradu optičkih instrumenata.


Značajke mrvica ekscentričnih Bušenja

Visoka temperatura Tako da materijalni odabir ekscentričnog grmljanja mora biti izuzetno stri


Proces brušenja mjerenja stolnog stola

Proces brušenja se široko koristi u industriji za njegovu sposobnost proizvodnje visokokvalitetnih i visokopreciznih površina. Dobar rad je više umjetnička vještina nego tehnološko dostignuće.


Kako poboljšati trajanje mliječne valjke za cement mlinu

Od početka nije široko prihvaćen segment valjača za cement. U ranim danima, mlinski valjci za cement mlin i mlinu diska imali su ozbiljne probleme s trošenjem.


Kako poboljšati proizvodnu učinkovitost mljevenja rola segmenta za cement mlina

Vjerujem da sve industrije koje koriste vertikalne mline Mešanje valjskog segmenta za cement mlin je glavni dio različitih vertikalnih mlina koji se često koristi za mljevenje materijala,


Koraci za postizanje postrojenja

Pažljivo provjerite odobrenje izmeðu škroba i ravnog škropljenja okvira. kao i gornji i donji pročišće između glavnog otvora i njegovog grmljanja


Погледај још