O NAMA

Shenyang Gongda teškog otkum proizvodnju Co., Ltd., poznati i visoko prepoznati proizvođač i pruživač visokih kvalifika metalnih kasta, osnovan 2003. godine, specijalizova u proizvodnju, Makinicanje i R&D nose otporne kaste, casting alovnog čeličnog i Cu i Al alloy casting za rudarstvo, miliranja, Rretnje Zemlja, građevine materijale, Power stanice i druge ključne industrije, sa godišnjom kapaciteti proizvodnje oko 10.000 tona. Proizvoci se uglavnom fokusira se na visokom kromijom bijelom željeznicama, nikela teško kaste, visoke manganske čelične casting, Viskog trčanjača, razne ocjene bakra i aluminiuma, grem željezne kaste i ductile željeza, I teško casting do jednog komada od 10 tona za čelične casting i 20 tona za željezničke kaste mogu proizvodi, Kompanija također proizvodi MPS, RP uglja pulverizers i LM, MPF, Vertikalne mline MLS i njihove rezervne dijelove, kao što su zamljenje guva, zamljenje segmente stola, linija plate/linera, Smecanje prstena, i poduzeći proizvodnju OEM i mašinu CNC, kao i skupštinu proizvođa razne materijale. Operacija kompanije pokriva područje od 20.000 kvadratnih metara sa kasti čeličnom radnom, željezničkom radnom, čišćenja/grazanja i toplo riječi, Dva mašina radnivnica i drvenog obrazovanja snima. Postoji više od 100 zaposlenika, uključujući 5 profesora i starije inženjera, 15 inžinjera i starijih tehnika. Imamo sistem upravljanja ERP a i gradi ISO 9001. Standardizovani operativne procedure osiguraju pouzdane proizvode i usluge. Nedavno, bilo je veliki proširenje kapaciteta. Nova grana kompanija, Shenyang Gongda Heavy Industry Co., Ltd., nalazi se u Ekonomiknom Zonu Liaozhong Jinhai, Shenyang, pokrivajući područje od 33.300 kvadratnih metara, pod izgradnjem. To će se postaviti u operaciju 2020. za proizvodnju ne-ferrousnih alokanja, sa godišnjom kapacitetom proizvodnje oko 10.000 tona. Shenyang Gongda ima iskustvo i dužnost u ovoj industriji. To je hljna da služi i domaćih i inostralnih poduzeća i spremna da odgovori na ispitivanje. NAša MANE CUSTOMEMER Kine: Shenyang Teškog maširerija Co., Ltd., Shanxi New Oriental Co., Ltd., Changchun generala Power Equipment Co., Ltd., Taiwan Lejing Co., Ltd., Dalian Meishitong Co., Ltd. (Taiwana vlasništvo), izoze: IHI Co., Ltd., Mitsubishi Teški industrije, Castel, Hofmann, I neki kompanije u Rusiji, itd.

pogledajte više proizvoda

VIJESTI

Karakteristike Crusher Eccentrica Bushingsa

Viska temperatura i pritisak proizvedena tokom visokog brze operacije će uzrokovati nosi na eksentrskoj fuzu i snimanju. Pa da je materijalna izbor eccentricna buska mora biti izuzetno strikta


Crusher eccentričkog metoda popravljanja busha

Zvećeni dnevniki su polirani: na premiju osiguranja dizajnirane odgovarajuće, minimalna količina mašina se koristi za procesanju


Karakteristike visoke Chromium Cast Iron Body Liner

Nakon dodanjayag elementa aloarika poput molibdenu i manganese na hromiju, vanadium i druge sirne materijale, može grafiniti struktura i pomoći.


Karakteristike visoke Chromium Cast Iron Body Liner

Dvostrukog srednjeg natvoreno ploča koja je formulaira sa naučnim i razumnosnim elementima. tako da su ploča ima dobri fizičke i hemijske vlasništvo.


Visoko Chromium Cast Iron Body Liner o tome kako povećati proizvodnju i spasiti energiju i smanjiti potrošanje cementa mlina.

Prema karakteristike materijale, veličine čestica u mrećanja i dobrinost izvanredna, unutrašnje diameter i brzina rotacije mlina, i objašnja lopta,


Surfacing nosi linera u ploča nosi

Poznato sloja otporena linija u plovom otporu otporu navećem ploča je pocećen 1963. godine i izumio je američki. AmodlyRF.


Proces karakteristike odrestane ploča krstara

Crusher otporanja ploča je materijal nosi pritiska koji se uvijek možemo u kontakt u našem dnevnim životu. To može nam pomogi da pruži garantiju i pritisak u mnogim aspektima, Da se može vidjeti u fabrikama i morskim poljima.


Tako da uradi dobar završet na visokim Chrome White željeznim lukama na visokim

Visoko Chrome White Iron Air Ports mehanicalni poljovi: Mekanički polisiranje je podijeljena u lobno polisiranje i dobri polisiranje.


pogledajte više proizvoda